Om Wilno Rustfri

Wilno Rustfri ApS - Kvistgård

velkommen til wilno rustfri Aps

Wilno Rustfri ApS har i over 30 år produceret køkkeninventar efter mål og altid med fokus på høj kvalitet og kundernes individuelle behov.

Vores vigtigste kompetencer er rustfrie bordplader, emhætter, stikvogne, rullende materiel, kølediske, madtransportvogne og diverse specialopgaver indenfor professionelle storkøkkener. Vi har ingen standardvarer - alt produceres efter mål. Se mere under fanen "produkter efter mål".

I alle årene har Wilno Rustfri produceret og leveret til hoteller, restauranter, lufthavnen, caféer, burgerkæder, plejehjem, skoler og firmakantiner - både som enkelt opgaver og som en del af større byggeprojekter. De mange år i branchen har givet mange gode referencer. Bemærk, at vi udfører ingen opgaver til private.

INGEN FORDYRENDE MELLEMLED
Hos Wilno Rustfri huser vi både salg og produktion, hvilket betyder, at der ikke er nogen fordyrende mellemled samt at den direkte dialog mellem kunden og vores produktion giver en hurtigere gensidig forståelse.

TOTALLØSNING - MERE END EGEN PRODUKTION
En totelløsning hos Wilno Rustfri ApS omfatter muligheden for at supplere med storkøkkenmaskiner. Her består vores sortiment af kvalitetsprodukter fra Electrolux, Samaref og Comenda - hvor vi er eneimportører af Samaref i Danmark. Besøg vores hjemmside www.norgaard-storkokkener.dk

HVOR FINDER I OS
Wilno Rustfri ApS er beliggende i Kvistgård i Nordsjælland.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.